(Click here for English version)

Kjøpsvilkår for www.albillett.noDisse kjøpsvilkårene gjelder ved kjøp av elektroniske billetter via www.albillett.no. Tjenesten, heretter kalt "AL BILLETT", er levert av Audun Jørstad Lillekjendlie AS (orgnr: 920415717, mail: post@albillett.no).
AL Billett er et mellomledd mellom deg som billettkjøper og arrangøren. Arrangøren har det fulle ansvaret for arrangementets gjennomføring og kvalitet. Det er også arrangøren som fastsetter prisen på billettene og bestemmer betingelsene for refusjon. Priser er oppgitt i norske kroner og inkluderer tjenesteavgift og eventuell merverdiavgift. Eventuelle tvister som oppstår som følge av bruk av tjenesten skal løses etter norsk rett.Bytting og refusjon

Vi minner om at billettsalg er et unntak i Angrerettloven, så det er arrangørens betingelser som gjelder. Om du ønsker å vite hvilke refusjonsbetingelser som gjelder din bestilling må du høre direkte med arrangøren. Vær forberedt på at det i de fleste tilfeller ikke vil være mulig å bytte/refundere billetter som er kjøpt, og at AL Billett ikke kan refundere/bytte billetter når det ikke inngår i arrangørens betingelser.Personvern

AL Billett samler ikke inn mer informasjon om deg enn det som er nødvendig for å levere tjenesten. Kontaktinformasjon du oppgir når du kjøper billetter slettes fra AL BILLETT sine servere kort tid (senest 2 måneder) etter avholdt arrangement. Navnet ditt og hvilket arrangement du har kjøpt billett til kan lagres i lengere tid, men du kan når som helst ta kontakt og be om å få det slettet.

Arrangøren har tilgang til ditt fulle navn. Epost-adressen og - dersom du oppgir det - telefonnummer, kan sees av arrangør i situasjoner der det er nødvendig for å informere om avlyst eller endret arrangement, eller der det har betydning for publikums sikkerhet.

I noen tilfeller kreves det at du oppgir telefonnummeret ditt for å kjøpe billetter. Telefonnummeret ditt kan i disse tilfellene brukes til å sende deg SMS med kode. I situasjoner der arrangøren for eksempel vil begrense antall billetter én person kan kjøpe, kan telefonnummeret ditt brukes til dette.

AL Billett bruker den amerikanske betalingsleverandøren Stripe for å gjennomføre betalingene. Derfor sendes kundens navn og betalingskortinformasjon til Stripe når kjøp gjennomføres. For mer info, se Stripe sin side om personvern. Utover dette vil din informasjon aldri bli delt med tredjeparter. Kontaktinformasjonen din vil selvsagt aldri bli solgt eller brukt til markedsføring el.l.

Klikk her for å lese mer om AL BILLETTS personvernspolicyBehandling av betalingskortinformasjon

Betalingen behandles av Stripe Inc. Det er en mye brukt amerikansk betalingsleverandør som tilfredsstiller strenge internasjonale sikkerhetskrav. Du kan lese mer på deres sider https://stripe.com/docs/security/stripe. Betalingskortinformasjonen din sendes direkte fra din datamaskin til Stripe sine servere og håndteres aldri av AL Billett sine servere. Ta kontakt om du mener det har skjedd feil med betalingen.Levering av billetter

Vi sender billettene til den epost-adressen du oppgir. Vær derfor nøye med å skrive den korrekt. Om du ikke finner billettene i innboksen bør du sjekke søppelpostmappen. Ta kontakt om du fremdeles ikke finner billettene.